Teknoloji

En iyi oyun etkileyicileri, performanslarını artırmak için büyük paralar harcamaya hazır

Kaspersky’den yeni bir küreselanket performansın rolünü ve aktörler için ona yönelik tutumları araştırır.

Kaspersky tarafından yaptırılan anket, önde gelen oyun etkileyicilerinin en çok parayı performans optimizasyonuna harcamaya istekli olduğunu ve 41 tanesinin bunun için “çok yüksek bir miktar” yatırım yaptığını gösteriyor. Etkileyenlerin yarısından fazlası (53), oyunlarda elde ettikleri sonuçların buna bağlı olduğunu kabul ediyor ve en çok bilgisayar bileşenlerine (76), fare veya klavye gibi çevre aksesuarlarına (61) yatırım yaptıklarını ve en yüksek performansı oyunlarla ilişkilendirdiklerini söylüyor. onlara.

Fortune Business Insights araştırmasına göre, küresel oyun donanımı pazarının 2022’de 3,46 milyar dolara ve 2027’de 5,23 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Allied Market Research, küresel oyun aksesuarları pazarının 2021’de 6,1 milyar ABD doları değerinde olduğunu ve ABD’ye ulaşması bekleniyor 2030’a kadar 14,4 milyar dolar.

Kaspersky araştırması, önde gelen etkileyicilerin sistem performansını kazanmanın anahtarı olarak gördüğünü doğruluyor. Katılımcıların 53’ü, başarılı olmalarına yardımcı olacak ekipmanın yatırım yapmaya değer olduğu konusunda hemfikir. Etkileyenler, daha yüksek performans için daha fazla PC gücüne (47), kulaklığa (44) veya klavyeye (44) yatırım yapıyor.

Bu görüş, başarıyı artırmanın en değerli yollarının bilgisayar performansı (49), oyun oynama alıştırması (41), internet bant genişliği veya ping (40) olduğunu belirten genel oyun topluluğu bilgisinden farklıdır.

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Lider Yardımcısı Marina Titova, diyor ki: “Anketten elde edilen verilere göre, tüm oyuncuların 91’i performansın kendileri için değerli bir faktör olduğu konusunda hemfikir. Ayrıca araştırmamız, oyunlardaki nihai sonucun bilgisayar işlem gücünün yanı sıra birçok faktöre bağlı olduğunu ortaya koyuyor. Bu yüzden oyuncular yaptıkları işte en iyisi. bir olmak için her fırsatı değerlendirmeye hazır.

raporun tamamınabu bağlantıdan Ulaşabilirsin.

Sisteminizin yüksek performansını ve güvenliğini korumak için Kaspersky şunları önerir:

  • Özellikle oyun oynarken bilgisayarınızı yavaşlatmayan güçlü ve sağlam bir güvenlik çözümü size çok yardımcı olacaktır. Aynı zamanda olası tüm siber tehditlere karşı sizi koruyacaktır.
  • Oyunları sadece resmi sitelerden alıp satışa sunulmasını beklemek daha güvenli.
  • Önünüze gelen ilk teklifi satın almaktan kaçının. Steam’in yaz indirimi sırasında bile daha az bilinen oyunları satın almadan önce incelemeleri okuyun. Bir teklif inanılmaz geliyorsa, muhtemelen öyledir.
  • Kimlik avı kampanyalarına ve yabancı oyunculara karşı dikkatli olun. Tıklamadan önce, gelen e-postalardaki ilişkileri ve belge uzantısı aracılığıyla yönlendirildiğiniz web sitelerini iki kez kontrol edin.

Kaspersky ayrıca raporda aşağıdaki oyuncu kategorilerini tanımladı:

  • eSpor Profesyonelleri

Oyun performansını son derece veya çok değerli görüyor. Son iki yılda en az bir kez turnuvalara katılmıştır. Ya oyundan gelir elde ediyor ya da biraz para kazanıyor.

  • espor amatörleri

Son iki yılda en az bir kez turnuvalara katılmıştır. Turnuvalara ve yarışlara katılmaktan hoşlanır; Oyunlarından para kazanmak için bir fırsat aramıyor.

  • Sıkı Oyuncular

Haftada en az 20 saat oynuyor.

  • Donanım Odaklı Oyuncular

Oyun performansını iyileştirmek için (donanım / eğitim / beslenme vb.) çok veya çok para harcıyor.

  • Oyunu Etkileyenler

Ayda en az bir kez yayınlanır. En az 1.000 takipçisi var.

  • En Güzel Oyun Etkileyenler

Haftada en az bir kez yayınlanır. En az 10.000 takipçisi var

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu