Haber

Çin’de akıllara durgunluk veren dolandırıcılık! 16 farklı işte çalışan kadın, hiç çalışmadan 3 yılda 7 milyon dolar kazandı.

Çin’de 3 yıl boyunca 16 farklı işte çalışıyormuş gibi davranan ve hiç işe gitmeyen bir kadın ve çevresi yakalandı. 53 kişi tutuklanırken, kadın dolandırıcının 7 milyon dolar kar elde ettiği belirlendi.

16 İŞTE ÇALIŞTI AMA HİÇ İŞ ALAMADI

Çin’de akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Guan Yue takma adını kullanan kadın, 3 yıl boyunca 16 farklı kurumsal işte çalışmasına rağmen hiç işe gitmedi.

7 MİLYON DOLAR KÂR

Çok sayıda iş teklifi alınca işi arkadaşına havale eden kadın da bundan faydalandı. 3 yılda 7 milyon dolar (200 milyon TL) kar elde eden kadının planına eşini de dahil ettiği, çiftin kazandıkları parayla Şanghay’da daire satın aldığı belirlendi.

53 KİŞİ TUTUKLANDI

Bir teknoloji şirketinin CEO’su kadının oyununu bozdu. Çalışanlarından birinin aynı anda başka bir şirkette çalıştığını sosyal medyada gören CEO, polise şikayette bulundu. Dolandırıcılık suçu ortaya çıkınca ağdaki 53 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu