Haber

Securitas Alarm, Ev Güvenliğini Artırmak İçin İpuçları Paylaşıyor

Securitas Alarm, konutları oda bazında daha güvenli hale getirecek ipuçları paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre konutlar, insanların kendilerini en güvende ve huzurlu hissettikleri yerler ancak gerekli önlemler alınmadığında ve denetimler yapılmadığında bazı istenmeyen durumlarla karşılaşılabiliyor.

Açıklamada, değerli kalemlerin kapsamlı bir envanterinin oluşturulması gerektiği belirtildi.

Maliyeti yüksek olan belge ve sertifikaların yangınlarda kaybolmaması tavsiye edilirken, yangının sağlam bir kasada korunması önerildi.

Açıklamada, “Banyo musluklarında sızıntı veya damlama olup olmadığını kontrol edin. Kirli suyun tamamen boşaldığından ve temiz suyla düzgün bir şekilde doldurduğundan emin olmak için klozetinizi test edin.” değerlendirme yer aldı.

Securitas, yangın durumunda yatak odasından çıkılmasına olanak sağlayacak bir kaçış planı oluşturulmasını önerdi ve karşılaşılabilecek diğer acil durumlara müdahale etmenin değerine dikkat çekti.

Ayrıca rahatlatıcı etkisi oldukça çekici olsa da her an uykuya dalma riski olduğu için yatak odalarında mum kullanılmaması gerektiği vurgulanmıştır.

“Mutfağınızdaki her cihaz hasar, yanlış kurulum veya eskime nedeniyle potansiyel güvenlik tehlikeleri oluşturabilir. Güvende kalmak için, mutfağınızda kullandığınız her cihazı düzgün çalışıp çalışmadığını test edin.” Açıklamanın altı çizildi:

“Yemek hazırlarken sıklıkla kullanılan davlumbaz ve fanın mutfağı tam olarak havalandırıp havalandırmadığına dikkat edilmelidir. İlgili cihazların üzerinde yağ tabakasının birikmemesine ve havalandırma deliklerinin silinmesine dikkat edilmelidir. kireç artığı nedeniyle olası tıkanıklıkları önlemek için musluğun su filtresi zaman zaman kontrol edilmeli ve tıkanmadığından emin olunmalıdır.”

Securitas yaptığı açıklamada, ev sahiplerini birden fazla üçlü prizi bire bir prizlere takarak aynı anda 4-5 elektrikli cihazı çalıştırmamaları, bire bir prizlerden çıkabilecek olası yangınları önlemek için mümkünse topraklı priz kullanmayı tercih etmeleri konusunda uyardı. ısınma ve kısa devre nedeniyle elektrik kontakları.

Pişirme ekipmanları ve elektrik kontağı kaynaklı yangınları önlemek için yangın söndürücü satın alınarak kolay erişilebilir bir yerde bulundurulması ve konutta herkesin yangın söndürücü kullanmayı öğrenmesi önerildi.

Ev güvenliğini sağlamanın en iyi yolunun profesyonel bir destek almak ve alarm sistemlerinden faydalanmak olduğuna değinilen açıklamada, Securitas Güvenlik Alarm Sisteminin hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, konutlarda oluşabilecek sel, acil sağlık ve panik durumlarında, son teknolojik yenilikleri kullanarak geliştirdiği alarm sistemleri ve 7/24 hizmet veren Alarm İzleme Hizmeti sayesinde güvenliği 8 kat artıracağı hatırlatıldı. – meydana gelebilecek bir alarma karşı ikinci tepki süresi.

cihanbeyliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu