Teknoloji

Samsung’un Galaxy Unpacked Etkinliğinde Tanıttığı Tüm Ürünler

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, en yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu. Samsung’un en yeni katlanabilir akıllı telefonları, şirketin anavatanı Güney Kore’de ilk kez düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Flip5Ve Galaxy Z Katlama5yeni akıllı saat serisinin yanı sıra galaksi izle6ve şimdiye kadar piyasaya sürülen en güçlü Android tablet. Galaksi Sekmesi S9 dizi tanıtıldı. Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılan tüm ürünlerin detaylarına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Etkinliğin yıldızları hiç şüphesiz Samsung’un yeni katlanabilir telefonları oldu. Özellikle Galaxy Z Flip5, büyüyen kapak ekranı ile kullanıcılara özgün bir deneyim vadediyor. Ayrıca, Samsung şimdiye kadar En ‘sağlam’ katlanabilir akıllı telefonlar Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 ayrıca suya ve toza dayanıklılık sunar. Yılın ikinci Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılanlara tek tek göz atalım…

Şimdiye kadarki en kullanışlı katlanabilir telefon: Samsung Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Flip serisi, kompakt tasarımıyla tüketicilerin en sevdiği katlanabilir telefon formlarından birine sahipti. Galaxy Z Flip5, zaten popüler olan bu tasarımı çok daha kullanışlı hale getiriyor. 3x büyütülmüş kapak ekranı , standart bir akıllı telefonda yapabileceğiniz hemen hemen tüm işlemleri gerçekleştirebiliyoruz. Bu sayede özellikle müsait olmadığınızda telefonu kullanmak için cihazı tamamen açmanız gerekmiyor.

Bildiğiniz gibi Samsung, özellikle amiral gemisi modellerinde uzun yıllardır çalışıyor. su ve toza karşı koruma teklifler. Şimdi Galaxy Z Flip5 de bu korumaya sahip. Böylece katlanabilir telefonların en büyük olumsuz özelliklerinden biri Samsung için ortadan kalkmış oldu. Kullanıcılar Galaxy Z Flip5’i günlük hayatlarında daha güvenle kullanabilecekler.

Samsung Galaxy Z Flip5 ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz:

İş dünyasının gözdesi olacak: Samsung Galaxy Z Fold5

Galaxy Z Fold serisi tanıtıldı çoklu görev özellikleri ile Özellikle Galaxy Note serisi şimdiden hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı. Tüm bu özelliklere bir yenisini ekleyen Galaxy Z Fold5, suya ve toza karşı daha yeterli performans ve performans ekleyerek Samsung’un bugüne kadarki en ‘güçlü’ katlanabilir telefonu olmasını sağlıyor.

Bir Samsung telefondan bekleyebileceğiniz tüm özellikleri uçtan uca kapatan ekranı ve devasa ana ekranı ile bir arada sunan Galaxy Z Fold5, neredeyse 3 uygulamayı aynı anda tam performansla çalıştırıyor. Bilgisayar deneyimini bir akıllı telefonda sunmayı vaat ediyor.Bu tanıdık deneyimi S-Pen ve fiziksel klavye ile maksimum seviyeye çıkarabileceğinizin de altını çizelim.

Samsung Galaxy Z Fold5 ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz:

Kişisel sağlık asistanı: Samsung Galaxy Watch6 serisi

Beklendiği gibi Galaxy Watch6 serisi, Güney Koreli teknoloji devinin bugüne kadarki en özellikli ve güçlü akıllı saatleri olarak karşımıza çıktı. İnce ve kalın bilekli bireyler için iki farklı ekran boyutuna sahip olan akıllı saat, kan basıncını ölçmekDahil olmak üzere birçok sağlık özelliği sunar ve kişisel sağlık yardımcınız gibi çalışır.

Samsung Galaxy Watch6 serisi hakkında tüm detaylar için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz:

Şimdiye kadarki en güçlü Android tablet: Samsung Galaxy Tab S9 serisi

Samsung Galaxy Tab S9 serisi, 2K çözünürlük sunan devasa ekranı ve orta seviye dizüstü bilgisayarlarla yarışacak performansıyla hem iş hem de eğitim amaçlı kullanıma uygun bir cihaz. Klavye prize takıldığında dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarS-Pen ile birlikte kullanıldığında çizim tableti görevi de görebilen Galaxy Tab S9 serisi, güçlü tablet arayanların bir numaralı tercihi haline gelebiliyor.

Samsung Galaxy Tab S9 serisi ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz:

#ortaklık

akhisar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu