Yaşam

Johnny Depp, Kendisini Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmayan Markaya Özel Teşekkürünü İfade Etti

Hollywood’un karizmatik yıldızı Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e açtığı hakaret davası nedeniyle zor bir dönem geçirdi. Bu süreçte itibarı ciddi şekilde zedelenen ünlü oyuncu, tüm bu aksiliklere rağmen kariyerinde yepyeni bir sayfa açmayı başardı. Uzun yıllardır marka elçisi olduğu Fransız moda deviyle bağını sürdüren Depp, lüks markayla olan bağlantısından ve iş birliğinden övgüyle söz etti.

Amber Heard ile açtığı iftira davasını kazanarak gündeme damgasını vuran Depp’in markalarla olan işbirliklerini riske attığı sürecin, iddia edildi.

Ancak bu iddiaların tamamen asılsız olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, 2015 yılından bu yana birlikte çalıştığı Dior ile yeniden sözleşme imzaladı.

Depp, South China Morning Post’a yaptığı açıklamada Fransız markasından övgüyle söz etti.

“Bana her zaman güvendiler”

60 yaşındaki oyuncu Dior’u anlattı ‘Ne kadar riskli olursa olsun beni asla yalnız bırakmadılar. Bana her zaman güvendiler, inandılar ve anlaşmamızı sürdürmeye karar verdiler. Bunu kimse yapmıyor. Dior’daki herkes bana güvendi ve beni destekledi. Sonsuza kadar onlara borçlu kalacağım. Onlara her zaman sadık kalacağım.’söz konusu.

Yıldız isim, yaşadığı dava nedeniyle Fantastik Canavarlar filminin kadrosundan çıkarıldı.

Ancak Disney’in son yapımlarından Jeanne Du Barry ile oldukça tartışmalı bir geri dönüş yapan Depp’e Karayip Korsanları’nın devam filmi teklif edildiği biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu