Haber

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oy kullandı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’ndeki Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oy kullandı. Kaftancıoğlu, “Bugüne kadar seçimden men edilen bazı görüntülerin karara rağmen kaldırılmaması dışında herhangi bir sorun tarafımıza iletilmedi. Sadece İstanbul’da bir okulda gözlemci getirilmesi istenmedi. çünkü sınıf uygun değildi ve itirazla kaldırıldı.”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’ndeki Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandı. Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

“Sabah 06.00’dan itibaren İstanbul’un tüm ilçe başkanlarını yetkililerimiz aracılığıyla takip ediyoruz. Seçimden yasaklanan bazı görüntülerin karara rağmen kaldırılmaması dışında herhangi bir sorun tarafımıza iletilmedi. bütün ilçelerde vatandaş gelip sakin ve hızlı bir şekilde oy kullanıyor.Gördüğümüz gibi kullanıyorlar.Şu an için çok güzel.Vatandaşımıza,ülkeye ve İstanbul’a yakışır bir seçim günü yaşıyoruz.İnşallah hayırlı olur. her zaman böyle olsun.Bu saatlerde katılım hakkında yorum yapmak için erken.Bir önceki seçime göre oylar hızlı kullanıldığı için sıra çok yüksek.Bu aralar görüşemiyoruz ama görüşürüz. Katılımla ilgili yorum yapmak yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum.İstanbul’da sadece bir okulda sınıf uygun olmadığı için gözlemci getirilmek istenmemiş o da itirazla kaldırılmış.Ama rastgele bir şey yok. an.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu