Teknoloji

Yeni Nesil AirPod’lar Ufukta Göründü: Tasarım Değişecek, Daha Gelişmiş Özellikler Gelecek!

2016 yılında Apple kablosuz kulaklıkları tanıttı AirPod’lar tanıtmıştı. İlk başta pek çok kullanıcı bu kulaklıkları tuhaf buldu ve kulaklık jaklarının kaldırılmasından memnun olmadıklarını dile getirdi. Zamanla insanların bu kulaklıklara alışmasıyla AirPods pazarın en önemli aktörlerinden biri haline geldi.

Kulislerde dolaşan haberlere göre Elma gelecek yıl AirPod modellerinde çeşitli yenilikler yapacak. Özellikle yeni Pro modelleri ve giriş seviyesi AirPod’lar için pek çok seçenek mevcut. gelişimgelecek.

Apple, ürünlerinin “birbirini yemesinden” rahatsız

Apple’ın büyüyen giyilebilir teknolojiler departmanının en önemli ürün gruplarından biri AirPods’dur. Departmanın toplam yıllık gelirinin 40 milyar dolar olduğu dikkate alındığında AirPod’ların şirket için ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor. Şirketin şu anda 3 farklı AirPod’larİki model var: 129 dolarlık giriş seviyesi modeli, 169 dolarlık orta sınıf modeli ve 249 dolarlık AirPods Pro ile ikinci nesil AirPods.

Apple’a yakın kaynaklardan Bloomberg’den Mark Gurman’a göre teknoloji devi, önümüzdeki yıl ikinci ve üçüncü nesil AirPods’u piyasaya sürecek. piyasadan çekilecek . Bu cihazların yerini yeni AirPods ve AirPods Pro ürünleri alacak. Diğer modellerle benzer fiyatlarla piyasaya sürülecek kablosuz kulaklıklar daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Tasarımlar 3. nesil AirPods ve AirPods Pro tasarımlarının birleşiminden oluşuyor. kombinasyonaGibi görünecek.

Kutular da değişecek

Pro versiyonlar gürültü engelleme teknolojisi ve daha gelişmiş bir batarya ile gelecek ve bulunmalarını kolaylaştıracak kutularla birlikte gelecek. Ayrıca bu kutular USB Tip-C Şarj etme özelliği olacak. Kulaklıklar ve kılıflar farklı renklerde satışa sunulacak.

Daha önce Apple kullanıcıları ya birinci nesil AirPod’ları tercih ediyordu ya da doğrudan satın alıyordu. AirPods Pro yönünde ilerlediğini gören Apple, yeni nesil cihazlarla daha dengeli satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Samsung, Google ve Xiaomi gibi şirketlerin bu pazarda daha aktif olması Apple’ı bu konuda öne çıkarıyor. sıkma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu