Haber

UİGAD Karabük İl Temsilcisi Erkan Börekçi Başkan Vekili Oldu

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UIGAD) Karabük İl temsilcisi Erkan Börekçi, organizasyonun sorumlu Lider Yardımcısı oldu.

Dünya çapında; ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Kanada, İsviçre, Avusturya ve Türkiye’de 61 ilde çok sayıda temsilciliği bulunan ve başta gazeteciler olmak üzere medya ve iletişim alanlarında faaliyet gösteren UİGAD’ın Karabük İl Temsilcisi Erkan Börekçi İnternet, organizasyondan sorumludur. genel başkan yardımcısı oldu.

Yeni görevinden memnun olduğunu belirten Börekçi, “Şu anda Karabük ilini ilgilendiren 30’un üzerinde prestijli internet haber sitesi bulunmaktadır. Yeni görevlendirme sonucunda halkın haber ihtiyacını karşılamaya çalışan yerel gazeteciler, Sadece Karabük ilinde değil, Karabük dışında Türkiye’de de her yönden güçlendirilecek ve desteklenecektir.” Bu yayın kuruluşlarının daha kurumsal, daha kaliteli ve ekonomik açıdan verimli, kamuoyunun kabul edebileceği fiyatlarla gelir elde etmesi için çaba gösterilecek. Öte yandan uluslararası arenadaki temsilcilerimiz orada bize çeşitli örnekler aktaracak ve en uygun rol modelin ülkemizde hayata geçirilmesi aslında sorunu kökten çözebilecek bir çözüm olacaktır. “Bu nedenle UIGAD’ın vizyonu çok önemli. Her geçen gün artan üye sayısıyla daha da güçlenen, hem Türkiye’de hem de dünyada saygın temsilcilerle yoluna devam eden UIGAD, birçok önemli sorunun çözümünde önemli bir çizgidedir.” dedi. – KARABÜK

dazkirihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu