Haber

Türk Milli Takımı Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası’nda 15 madalya kazandı

İspanya’da düzenlenen Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası’nda milli sporcular 6 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Benidorm’da sona eren müsabakada 19 yaş altı kategorisinde Zehra Gemi ve Halilcan Yıldız altın, Belinay Tuana Pehlivan gümüş madalya kazandı. 16 yaş altı kategorisinde özveriyle çalışan Esma Doğan altın madalya, Dilara Davulcu bronz madalyanın sahibi oldu.

Halil Can Yıldız ve Süleyman Can Durmuş’tan oluşan milli grup, organizasyonda 19 yaş altı erkekler müsabakasında ikinci oldu.

Müsabakaların ardından gerçekleşen açık turnuvada 301 usta erkekler kategorisinde Fethi Kaya, 19 yaş altı kategorisinde Zehra Gemi ve 16 yaş altı kategorisinde Ceylin Ataş altın madalya kazandı.

301 eş kategorisinde Halilcan Yıldız-Süleyman Can Durmuş, 19 yaş altı kategorisinde Belinay Tuana Pehlivan ve 16 yaş kategorisinde Süleyman Can Durmuş gümüş madalya kazandı.

301 bayanlarda Zehra Gemi, 16 yaş altı kategorisinde Esma Doğan ve 19 yaş altı Mahmut Demir bronz madalyanın sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Lideri Memnun Türkmen, milli sporcuları tebrik ederek, “Geçen yıl 19 yaş altı kategorisinde yendiğimiz Almanya’ya kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. çok başarılı bir performans sergiledi.Temmuz ayında Avrupa Şampiyonası öncesi anlattık.Umut verdiler.İnşallah daha çok madalya ile ülkemizi temsil etmeye devam ederiz.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu