Haber

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ayhan, yaptığı açıklamada, mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevincini bir kez daha yaşadıklarını belirtti.

Ramazan’ın maddi ve manevi pek çok hikmeti, rahmet, rahmet ve mağfireti içinde barındırdığını vurgulayan Ayhan, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan’ın sonuna gelirken Hakk’ın geldiğini vurguladı. cehennemin sonunun acısını ve yaklaşan bayramın heyecanını yaşarlar.

Ayhan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kadir Gecesi, sevgili Rabbimiz’in yeryüzünde tecelli ettiği, bizlere huzur ve kurtuluş vaat eden manevi bir fırsat gecesidir. En tatlı rehberimiz olan Kuran-ı Kerim, Allah tarafından Kadir Gecesi’nde bizlere verilmiştir. Okumak Kuran-ı Kerim’in, O’nun hikmet yüklü beyanlarını anlamak, yaşamak ve tüm dünyaya anlatmak en kıymetli ve yüce sorumluluğumuzdur.Bin aydan daha güzel olan bu keyifli geceyi en iyi şekilde değerlendirmek dileğiyle. Mübarek gecede yerin ve göğün sahibi olan Yüce Allah’a sığınır, tüm hata ve günahlarımıza tövbe ederiz. Af dileyelim. Dualarımızı tüm insanlığı kapsayacak şekilde samimi ve içten eda edelim.”

İslam dininin kardeşlik dini olduğunu vurgulayan Ayhan, “Kardeşliğin, dayanışmanın, sevginin, saygının ve güvenin hakim olduğu bir dünyanın inşası için çalışalım. Allah’tan tuttuğumuz oruçları, yaptığımız tüm ibadetleri kabul etmesini niyaz ediyorum. ve kalbimizden yalvararak göklere gönderdiğimiz dualarımız.” terimleri kullandı.

karacasuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu