Yaşam

Ödül töreninde depremzedeler hakkında konuşan Eda Ece’nin şu sözleri tepki çekti: Bizim yaptığımız yardımı başkaları yapıyor zannediyorlardı.

ELLE Style Avards 2023 dün gece yılın en şık, başarılı ve ilham veren isimlerini ödüllendirdi. Daha önce dergi kapağında yer alan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece de gecede “ELLE Yılın Kapak Kızı” ödülüne layık görüldü. Ödülünü almak için sahneye çıkan Ece, depremzedeler için söylediklerine tepki gösterdi.

“DEPREM BÖLGESİNE YAPTIĞIMIZ YARDIMI BAŞKALARI DÜŞÜNDÜ”

Geceye gümüş rengi elbisesi ve saçlarıyla katılan Eda Ece, yaptığı konuşmada depremzedelerin oy tercihine değinerek, “Ocak ayında işbirliği yaparak kapak kızı oldum. Dergimi almaya gidemedim. şubatta yayınlanan onun yerine jandarmadan çocuk bezi ve elektrikli testere alıyordum.Vatandaşlarımız için yakıyorduk.O tür durumlardaydım ki oyunculuk ve şöhretin önemi kalmadı.Hayvan hakları için de çalışıyoruz.Bütün bunları yaptım. Herkes beni Yasak Elma dizisindeki Neşeli Yıldız olarak bilir.Oysa o aslında onun için ağlıyordu.Bu yıl çok farklı bir yıldı.Haftaya düğünüm var.Yaptığımız her şeyi bizim için düşündü. deprem bölgesi başkaları tarafından yapıldı sandıktan anladık çok travmatik bir yıldı pandemiden atlattık dizim 6 periyodda bitmedi üstelik deprem oldu. oy Ben böyle bir şey söylerken gerginlikten eğildim.” Ece’nin gülümseyerek yaptığı konuşma salondakiler tarafından kahkaha ve alkışlarla karşılandı.

SÖZLERİ TEPKİ OLUŞTURDU

Eda Ece’nin depremzedelerle ilgili sözleri Twitter’da kısa sürede gündem oldu. Ece’ye desteğin paylaşılmasının yanı sıra tepki de geldi. Birçok kullanıcı, oyuncunun törendeki konuşmasını gereksiz bulduğunu belirterek, “Güzelliğini yüzüne vurma” yorumunu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu