Haber

KOSKİ, Konya Numune Hastanesi’nde günde 20 metreküp su kaybını önledi

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Numune Hastanesi’nde günlük 20 metreküp su kaybı üzerine harekete geçerek çapı 200 milimetre olan iki boruya vana taktı. Gelecekte su kayıplarını önleyen KOSKİ, su ve kanal arızalarında vatandaşların anında ALO 185’e bilgi vererek arızaların giderilmesine katkı sağlayabileceğini belirtti.

KOSKİ Genel Müdürlüğü, hizmet bölgesindeki yerleşim yerlerinde daha sağlıklı, kesintisiz ve sürdürülebilir su hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Konya Numune Hastanesi’nde günlük 20 metreküp su kaybının yaşandığı bilgisi üzerine harekete geçen KOSKİ Su Bakım Onarım ekipleri, gerekli müdahaleyi sağlayarak hastanelerde kullanılan 200 milimetre çapındaki çelik borularda arızayı tespit etti. Hastanenin soğutma ve ısıtma sistemleri. Olası bir arızanın tekrar yaşanmaması için KOSKİ ekipleri, 2 adet 200 milimetre çapındaki çelik boruya vana takarak ileride oluşabilecek su kayıplarının önüne geçti.

KOSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların su ve kanal arızalarında ALO 185 üzerinden bilgi vererek arızaların önlenmesine katkı sağlayabileceği belirtildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberihsangazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu