Haber

Kocaeli’de karate rüzgarı

Kocaeli’de düzenlenen İller Arası Karate Ligi’nin ikinci ayağı sona erdi. 20 ilden 1.082 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere madalyaları verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Karate Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen İller Arası Karate Ligi’nin ikinci ayağına 20 ilden 82 kulüp 544’ü kadın, 538’i erkek olmak üzere 1.82 sporcuyla katıldı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda 8 tatami üzerinde gerçekleştirilen müsabakalarda karateciler madalya almak için kıyasıya mücadele etti. Turnuvaya Türkiye Karate Federasyonu tarafından atanan 94 hakem katıldı. Kumite kategorisinde 4 yaş grubunda yer alan sporcular, gençler, yıldızlar, umutlar ve gençler olmak üzere 59 kategoride dereceye girmek için rakipleriyle kıyasıya yarıştı.

“Kocaeli spor dostu bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor”

İller Arası Karate Ligi rövanş müsabakalarına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak, Gençlik ve Spor Hizmetleri hakkında konuştu.

Karşılaşmaları Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, kulüp başkanları ve sporcu yakınları izledi. Yaşar Çakmak, Kocaeli’de düzenlenen spor etkinliklerinin şehre büyük değer kattığını belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, ulusal ve uluslararası düzenlemelere desteğini sürdürdü. Tüm misafirlerimiz için konut sahipliğimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Kocaeli spor dostu bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.İlimizde ulusal ve uluslararası müsabakalara çıkabilecek potansiyele sahibiz.Bunu bu turnuvada da gösterdik.Tüm sporcuların katılacağına inanıyorum. Kocaeli’den güzel anılarla ayrıldık.Her öğrencimizin bir spor branşı ile uğraşmasını isteriz.Katılan sporculara başarılar dilerim.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu