Yaşam

Gülben Ergen’in babasından yıllar sonra itiraf: Ona kırıldım, fotoğrafı bile yok

Nanny dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve müziğiyle adından söz ettiren sevilen sanatçı Gülben Ergen, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 ​​Derece programına konuk oldu. Anne ve babasının boşanmasıyla ilgili konuşan Ergen, kırgınlıklarından da bahsetti.

“BABAMLA FOTOĞRAFIM YOK”

Anne ve babası çok küçükken boşanan Gülben Ergen, “Babana kızgın mısın?” sorusu üzerine “Biraz evet. Babamla fotoğrafım yok neden olmasın? 5 yaşıma geldiğimde karar alıp boşandılar” dedi.

“ANNEM SEVGİYDİ AMA BABAM İÇKİ VE KUMSAR OYNUYORDU”

Babasından istediği sevgiyi göremediğini dile getiren müzisyen, “Annem çok sevecendi ama babam daha sert ve daha alkolikti, kumar ve gece hayatı vardı. Babam çok hareketli bir adam olduğu için gördü. Benimle fotoğrafı yok.Oğlunu seviyordu, bunu biliyordum ama göstermiyordu.Biz öyle değildik. Annem ve kardeşim sevgilerini her zaman gösterdiler. Kardeşimin sevgisinden bahsedebilirim ama babamla değil. Bu babamı sevmeme ve onları saymama engel olmadı. Başarımda ona kendimi kanıtlamam gerekiyordu. Onun gibi başarılı olmak isterim.”

“BABAMIN EVLİ OLDUĞU KADINDAN ÇOK MUTLUYUZ”

Uzun bir süre babasına kendini göstermeye çalıştığından bahseden Gülben Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Babama kendimi ispatlamaya çalıştığım için okulda hep çalışkan ve notlarım uygun bir insandım. Bu hoşuma gidiyordu. babamın akrabaları ve arkadaşları bana ‘Sen nesin Mazhar’ın kızısın?’ Babam boşandıktan sonra nafaka ödemezdi ve annem çok üzülürdü.O yaşlarda çalışıp para kazanmam gerektiğini anladım.Babam çok güzel ve bakımlı bir kadınla evlendi.Annem ve Ben o hanımı gözetlerdim. O evlilikten bir çocuğu oldu ve biz onu çok kıskanırdık. Ortada ne bir facia ne de bir kötülük var.”

“ANNE VE BABAM ÇOK ERKEN YAŞTA BANA SORUMLULUK VERDİ”

Adım söz yok, onlar hep iyi insanlardı. Babam iyiydi, evlendiği kadın da iyiydi… Beni başarılı olmaya ve kendi ayaklarımın üzerinde durmaya iten bir durum. Ailem bana çok küçük yaşta sorumluluk duygusu verdi. Boşanma davasında mahkeme velayetimi anneme, kardeşimi de babama verdi. Abim normal yolda olduğu için hep yanımızdaydı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu