Haber

Beşiktaş, RAMS Başakşehir’i ağırlayacak

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında yarın RAMS Başakşehir’i konuk edecek.

Tüpraş Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek.

Ligde ve Avrupa’da üst üste aldığı kötü sonuçlarla hedeflerinden bir bir uzaklaşan Beşiktaş, son 11 haftada aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 19 puanla 5. sırada yer alıyor.

Kötü gidişatını sürdüren RAMS Başakşehir ise 9 puanla 18. sırada yer alıyor.

İstek Çalımbay 18 yıl sonra Beşiktaş’ın teknik direktörü olacak

Siyah beyazlı kulübün ikon isimlerinden Rıza Çalımbay, yarınki maçta 18 yıl sonra Beşiktaş’ın teknik patronu olarak sahaya çıkacak.

Teknik direktör Burak Yılmaz’ın istifasının ardından Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevini devralan Çalımbay, ilk kez Tüpraş Stadı’nda taraftarlarıyla buluşacak.

eksik

Beşiktaş’ta RAMS Başakşehir maçında çok fazla sakat oyuncu olmayacak.

Uzun süredir tedavi gören Rachid Ghezzal, Omar Colley ve Arthur Masuaku’nun yanı sıra sakatlıkları açıklanan Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar yarınki maçta forma giyemeyecek.

Rebic sınırda

Beşiktaş’ın Ante Rebic’i, Başakşehir maçı öncesi sarı kartla ceza sahasında bulunuyor.

Siltay Yapı Pendikspor, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor maçlarında sarı kart gören siyah-beyazlı oyuncu, Başakşehir maçında sarı kart görmesi halinde Yılport Samsunspor maçında forma giyemeyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu